Haar Verlies

Onze Oplossingen
Nutriox

Nutriox is een een set met 3 verschillende producten die haaruitval reduceert.
Door de combinatie van de 3 producten heeft u al meteen wat u nodig hebt voor een ideale behandeling.
NutriOxbevat een speciale formule met veel plantaardige ingrediënten wat de hoofdhuid helpt om de bloedcirculatie teverbeteren, en de algehele conditie.

Nutriox Shampoo:
Een zacht reinigende shampoo voor dagelijks gebruik.

Nutriox Conditioner:
Een conditioner wat het haar voedt, voller en krachtiger maakt.

Nutriox Extremely Thinning Hair Treatment:
Een zeer effectieve treatment tegen haaruitval en perfect in
Combinatie met de Shampoo en Conditioner.

NutriOx Extremely Thinning Hair Kit Normal is ook verkrijgbaar in First Signs Kit Normal en de Noticeably Thinning Hair Kit Normal.

Phytodess Paris

Haar expertise en de kracht van de natuur als bron van schoonheid.PHYTODESS producten zorgen voor een ware gezondheidsbehandeling van de hoofdhuid en het haar waarbij natuurlijkheid, luxe en hairstyling expertise gecombineerd worden om de schoonheid van het haar te benadrukken en te versterken. In het hart van hun unieke formules komen kleuren, essentiële oliën, plantenextracten, sporenelementen en kostbare metalen of stenen samen met de kenmerkende delicate structuur en subtiele geuren om u echte momenten van plezier te bezorgen. Het zachte karakter van de formules maakt het mogelijk om deze onderling te combineren om zo eenzelfde creatieve “tailor-made” behandeling te bekomen waarmee u het professionalisme en de technische expertise van uw hairstylist bij u binnen brengt. 

 

PHYTODESS WAARDEN

- Een meerderheid aan natuurlijke actieve bestanddelen

- Gecontroleerde en verantwoordelijke processen met respect voor de biodiversiteit en ondersteuning van de        locale economie

- Kartonnen verpakking afkomstig van verantwoord onderhouden bossen

 

 

Als geëngageerd merk kiest PHYTODESS voor actieve bestanddelen die geselecteerd werden om te voldoen aan criteria zoals effectiviteit, respect voor biodiversiteit en de maatschappelijke impact op locale bevolkingsgroepen.