top of page

About Us

68-abs cut charl.jpg

OVERNAME BRIEF

Beste bezoeker:

 

De overname van  deze prestigeuze zaak is de bekroning van mijn inzet en liefde voor mijn beroep.

 

Als jong afgestudeerde kon ik stages lopen bij het salon’’ William De Ridder’’ tijdens deze stage werd mijn toewijding en leergerigheid opgemerkt door William De Ridder en zijn vrouw Martine.

 

Als gevolg werd ik een contract aangeboden en dit werd het begin van een prachtig verhaal,ik had het geluk een Mentor met internationale reputatie en passie voor zijn beroep en klanten dagelijks voor mij te zien. Die mij en de andere medewerkwers alle knepen van het vak aanleerde.

 

Door mijn inzet kreeg ik kort daarop de kans in opleiding te gaan als educator van de haar academy.Daar werd voor mij een kans gegeven om mee op nationale en Internationale podiums te mogen optreden met het Academy De Ridder William Team.
 

Op mijn beurt mocht ik nu collega’s opleiden.

 

Na een lange succesvolle carriere in Belgie besloten William en Martine De Ridder hun kinderen en kleinkinderen  te vervoegen in de Verenigde Staten.

Reeds Jaren noemde William De Ridder mij de kroonprinces :) en dat was een grote erkening  en een kans die ik mede met de steun van mijn levens partner Pieterjan met beide handen aannam.

 

Met een dreamteam zoals William en Martine De Ridder zijn medewerkers noemde is mijn doel de continuiteit van de naam en  faam van het salon verder te zetten.

- William De Ridder

    bottom of page